Find den rette hygiejneløsning

By:

Tænk dig grundigt om inden du beslutter dig for din hygiejneløsning. Det virker måske umiddelbart som en bagatel beslutning, men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken løsning du vælger. Der er mange ting, som du først skal gøre op med dig selv. Er det vigtigt hvilke signaler / værdier min hygiejneløsning sender? Hvor høj er trafikken på det pågældende sted? Hvad er kravene til hygiejnen? Osv. Det kan være vanskeligt, hvis ikke en umulig opgave, at finde den rette løsning, hvis ikke du er klar på, hvad dine behov er.

Alt efter hvilken branche du er i, kan der være vidt forskellige krav til din hygiejneløsning. Et brand du aldrig går galt i byen med er naturligvis Tork. Det er vist de færreste, der ikke har hørt om det mærke. De er førende indenfor hygiejneløsninger på globalt plan. De har en løsning til ethvert behov.

Alle Torks produkter er karakteriseret ved at leve op til selv de højeste standarder, samt en omtanke for miljøet. Bæredygtig produktion danner hele fundamentet for Torks produktudvikling. Som en del af SCA, bæredygtig skovbrug, bliver der stillet høje krav hele vejen igennem kæden af underleverandører.

Udover at producere dispensere og papirvarer af høj kvalitet, så udvikler Tork ligeledes luksuriøse sæber. Torks sæber er meget milde mod huden, og kan derfor bruges af folk med sensitiv hud.

Torks produkter føres hos en række rengøringsgrossister, og har du brug for råd og vejledning, er det en god idé at starte her. Rengros ApS, der har base i Aalborg, har som eksempel meget erfaring på dette område. De har en meget nærværende og individuel kundeservice, med fokus på kundernes behov. Her sælges der ikke standardløsninger. Ønsker du en skræddersyet løsning, så er det her du skal til. De har mere end 20 års erfaring indenfor den professionelle rengøringsbranche. Find dem på www.rengros.dk

Posted in: tork