Hold dig opdateret på det nyeste udstyr

By:

Indenfor området for vinduespudserudstyr sker der meget for tiden. Der bliver hele tiden udviklet nyt udstyr, og dele af faget har indenfor en kortere tid omstillet sig til brug af en anden type udstyr, nemlig rentvandsanlæg.

Rentvandsanlæg er relativt nyt indenfor vinduespudser faget, men vinder hurtigt indpas. Men det kræver en ny tilgang til faget, og en mere teknisk viden på området. Det er mere teknisk vanskeligt at arbejde med rentvandsanlæg, da du investerer i et system, som kræver vedligehold, samt en viden omkring teknikken bag for at opnå det bedste resultat.

Det er eksempelvis nødvendigt, at du sætter dig ind i hvilken type system, der passer bedst til dine opgaver, hvor stor en tank du har brug for, hvor højt du skal op osv. Derudover er det fornuftigt at sætte sig lidt ind i vandtryk. Kører du hele tiden med max. vandtryk vil du oftest spilde en hel del unødvendigt vand, hvilket i sidste ende er en udgift til dig. For at arbejde mest effektivt samt økonomisk skal du indstille vandtryk til at matche din opgave.

I og med vinduespudserudstyr i dag består af mange forskellige små dele, og beror på en del teknisk viden, kan det være fornuftigt at alliere dig med en leverandør, som er vidende på området. Måske endda lokal. Rengros, som har deres fysiske base i Aalborg er et rigtigt godt bud på en tillidsvækkende leverandør. De har meget viden på dette område, da de dagligt har mange forskellige pudsere igennem butikken, og derudover har en naturlig interesse for området.

Hos Rengros har de selv fingrende i udstyret, og hjælper altid gerne med at få samlet et køreklart system til dig. De er ligeledes gode til at eksperimentere med at sætte forskellige mærker og dele sammen, hvis det vil kunne give dig en mere optimal løsning. Jeg anbefaler varmt at du kigger forbi Rengros’ shop (enten fysiske eller på webshoppen), hvis du er på udkig efter en fast leverandør med ekspertisen og kundeservicen i orden.