Lille grå sten – store muligheder

By:

Med pimpstenen kan du nemt, og uden brug af kemi, fjerne kalk i toilettet, og på andre ridsefaste overflader. Det er et rent naturprodukt, som opstår under vulkanudbrud. Denne sten er et genialt slibemateriale, som kan sammenlignes med den grønne skuresvamp.

Pimpstenen ser måske ikke ud af meget, men det skal man ikke lade sig snyde af. Den tager virkelig fat, og derfor skal man også være sikker på, at overfladen kan holde til det, inden man kaster sig ud i den store rengøring. Er du i tvivl, så lav en test på et lille ubetydeligt sted. Pimpstenen er udviklet med henblik på afkalkning i toilettet, men det er stadig vigtigt, at du kun anvender den periodisk. Bruger du pimpstenen, hver gang du gør rent, vil du over tid kunne se slitage på emaljen.

Udover at fjerne kalk kan pimpstenen faktisk også anvendes til at fjerne rustaflejringer. Det kunne eksempelvis være på haveredskaber. Og den kan fjerne grønne algebelægninger.

Pimpstenen kan købes hos de fleste rengøringsgrossister, men man skal være opmærksom på, at der er forskel, og nogle er måske ikke ægte. Så det kan være en god idé at forhøre sig først. Jeg kan anbefale, at du kigger forbi Rengøringsspecialisten Rengros. De sælger den ægte pimpsten til den konkurrencedygtige pris af 24,95 ex moms.

Herudover har de generelt et stort sortiment af professionelle rengøringsartikler, rengøringsmidler, forbrugsvarer, papirvarer mv. Alle varer bliver kvalitetstestet, og har de taget en vare ind, som kunderne melder tilbage med dårlige erfaringer omkring, så piller de den ud af sortimentet igen. Her finder du kun produkter af høj kvalitet. Snakker du med en medarbejder fra Rengros, fornemmer du hurtigt, at de går langt for at sikre kunden den rette løsning. Også selvom det måske kræver en skræddersyet løsning. Og her vurderer man kundernes erfaringer højt. De suger til sig at al viden og erfaring, for at kunne give dig den bedste rådgivning. https://www.rengros.dk/pumie-scouring-stick-til-fjernelse-af-kalk-og-rust 

Posted in: pimpsten