Rekvisitter til professionel rengøring

By:

Det er ikke mangel på udvalg, og producenter, der præger området for rengøringsrekvisitter. Men der er bestemt klasseforskel mellem de forskellige producenter, og de har ofte hver deres område, hvor de har deres kernekompetence.

Der er ét firma som i særdeleshed gør sig bemærket på næsten alle områder indenfor rengøringsrekvisitter. Det er Vikan. De har et kæmpe sortiment af rengøringsartikler, og et fantastisk ry. Det er en virksomhed, som udvikler sine produkter ud fra meget høje standarder og krav. Det er helt essentielt for Vikan, at deres produkter er designet så de maksimere rengøringseffektiviteten, og at de lever op til selv de strengeste krav og lovbestemmelser. For at sikre deres sortiment altid dækker de aktuelle behov i branchen, inddrager Vikan altid brugerne i udvikling og design af deres produkter. De har endda oprettet en e-mail, hvor brugerne kan komme med ideer til nye rekvisitter ud fra opståede behov, plus at de indimellem holder workshops. Du går derfor aldrig helt galt i byen med en rekvisit fra Vikan.

Udover kvalitet, ergonomi & rengøringseffektivitet, er hygiejne en helt essentiel del i udviklingen af produkterne. I visse brancher er der særdeles strenge krav og regler til hygiejnen. Det stiller naturligvis høje krav til valget af rengøringsudstyr. Specielt er bekymringen fokuseret omkring spredning af bakterier – også kendt som krydskontaminering. Vikan gør alt hvad de kan for at løse denne problemstilling.

De forsker hele tiden i, hvordan de kan gøre deres hygiejneserier mere hygiejniske. De har blandt andet lige lanceret en ny rørbørste som tilføjelse til deres hygiejne serie. Den er fuldstøbt, og har derfor ingen samlinger mellem hoved og håndtag. Det eliminerer risikoen for ophobning af forurenende stoffer, og som konsekvens heraf fødevarekontaminering.

Kort sagt har Vikan en rekvisit til enhver opgave. De er med helt fremme, og lever op til selv de strengeste krav til kvalitet, hygiejne & ergonomi.

I og med Vikan har så omfattende et sortiment, kan det være fornuftigt at alliere dig med en leverandør, der har en masse viden og erfaring på området. Jeg kan her blandt andet fremhæve rengøringsspecialisten Rengros, som har bredt kendskab til Vikans produkter, og de har deres mest populære rekvisitter på lager – resten kan skaffes ved specialbestilling. Kig endelig forbi deres webshop, eller deres fysiske butik i Aalborg.  

Posted in: Vikan