Vinduespudserudstyr fra de bedste producenter

By:

På markedet for vinduespudserudstyr findes der i dag en række producenter der kæmper lidt om pladsen på toppen. For at nævne nogle stykker findes der Sörbo, Ettore, Unger, Facelift, Gardiner mv. Nogle af mærkerne har hver deres spidskompetencer, men i langt de fleste tilfælde overlapper de hinanden.

I de fleste tilfælde er der heller ikke noget endegyldigt svar på, hvilket mærke der vil være bedst til dine opgaver. Ofte drejer det sig ikke kun om kvalitet (alle de listede mærker er sammenlignelige i kvalitet), men i høj grad også om følelsen af udstyret i hånden. Vi er som mennesker meget forskellige, og derfor er det også meget forskelligt, hvad der ligger bedst i hånden på dig – hvad du arbejder bedst med.

Er du ny i faget eller vil du gerne kunne sparre med nogen omkring valgmulighederne, er det derfor en god idé at opstøve en leverandør med ekspertise på dette område. Helt ideelt ville det være, hvis denne leverandør ligger i køreafstand fra dig. Grunden til dette er netop, at det kan være vanskeligt, at beslutte hvilken type udstyr, der er bedst til dig uden at have haft det i hånden. Det er som sagt ofte følelsen af udstyret, der i sidste ende afgør valget.

Bor du i nærheden af Aalborg, kan jeg anbefale dig, at kigge forbi rengøringsgrossisten Rengros. En af deres kernekompetencer er netop vinduespudserområdet, og de har udstyret stående fremme, så du kan mærke, hvordan det ligger i hånden på dig. Hos Rengros kan man købe ultra rent vand, som mange professionelle vinduespudsere dagligt gør brug af.

Hos Rengros bestræber de sig hele tiden på at blive klogere og skaffe sig endnu mere viden indenfor dette område. Én tilgang til dette er blandt andet at snakke med de pudsere, som kommer i butikken – høre hvad de gør sig af erfaringer med det forskellige udstyr. De har derfor et rigtig godt grundlag for at kunne rådgive dig på bedst mulig vis.