Vinduespudserudstyr og nærværende kundeservice

By:

Der sker rigtig meget på området for professionelt vinduespudserudstyr. Det er ikke så simpelt et fag, som det var engang. Som ny er der rigtig meget at sætte sig ind i, og for de garvede pudsere, kan det skam også være svært at følge med i udviklingen. Derfor kan du drage nytte af at have en fast og tillidsvækkende leverandør.

Der er hård konkurrence på vinduespudserområdet, hvilket betyder store krav til effektivitet og resultat hos den enkelte vinduespudser. For at kunne konkurrere på effektivitet, er du nødt til at holde dig opdateret på udviklingen i branchen. Der kommer hele tiden nyt udstyr på markedet, som hjælper dig med at rengøre endnu mere effektivt.

Som eksempel er det seneste hit er et rentvands additiv med navnet V2 vision. Det skulle efter sigende sørge for at rengøringen med ultra rent vand forløber endnu mere effektivt. Vandet løber hurtigere af vinduet, det danner mindre friktion mellem skraber og vindue, og så skulle det minimere risikoen for at efterlade pletter på ruden.

Der er snart ikke det, som du ikke kan få af udstyr. Men hvilken type udstyr er så det rigtige for dig? Og hvor meget er nødvendigt for at løse dine opgaver, og hvad er bare ”nice to have”?

Er du det mindste i tvivl så sørg for at rådføre dig med en leverandør, som har ekspertisen i orden på området. Jeg kan for eksempel anbefale rengøringsgrossisten Rengros. De er en lille butik / webshop med ekspertise på netop dette område. Her får du nærværende og personlig rådgivning, og bor du i området, har de altid tid til at hjælpe dig med at samle de små dele i udstyret, såsom fittings. Mangler du en del til dit udstyr, så rådfør dig endelig med Rengros’ medarbejdere inden du investerer i et helt nyt. Det kan meget vel være de kan skaffe ”reservedelen” til udstyret.

Du kan også på deres fysiske adresse tanke ultra rent vand. Jeg kan uden tvivl anbefale dig at give dem et kald, eller kigge forbi deres fysiske adresse i Aalborg. https://www.rengros.dk/vinduespudsning